Bekijk snel al onze aantrekkelijk verhuur acties

 

Hieronder vind je alle acties die het extra aantrekkelijk maken om een auto te huren bij AutoRent!

Zomer actietarieven!

  • Spaarkaart
DOWNLOAD HIER DE WINTERSPORT TARIEVEN

Nieuwsbrief OKTOBER 2017
In deze uitgave:

WINTERSPORT TARIEVEN
ENERGIEBESPARING
NIEUW IN DE VLOOT
WINTERBANDEN
WINTERINSPECTIE

WINTERSPORTAANBIEDING
Nieuwe Personenbussen

Vanwege de sterk toenemende vraag naar personenbussen hebben we ons wagenpark aangepast niet alleen een uitbreiding maar ook vernieuwing. De Ford Transit Custum 9 Persoons. Een mooie complete en veilige auto. De complete uitrusting met uiteraard airconditioning, cruise control maar ook voorruitverwarming maken dit een ideale bus!

 

 

WINTERBANDEN

De winter staat weer voor de deur. Met een winterband reduceren we de risico’s van het rijden in winterse omstandigheden aanzienlijk. Daarom zijn vrijwel al onze auto’s te huur met winterbanden. Heeft u zelf geen winterbanden maar gaat u wel naar het buitenland. Profiteer dan van onze scherpe prijzen. Bij AutoRent zijn de winterbanden al beschikbaar voor € 7,50 per dag!

 

 


Direct naar de actie tarieven

ENERGIE BESPAREN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is natuurlijk iets waar we elke dag bewust mee bezig zijn. Wij letten hier onder andere op bij de keuze en samenstelling van ons wagenpark. Maar daar stopt het wat ons betreft niet. Recent hebben wij kritisch gekeken naar onze huisvesting en zijn in samenwerking met Jeroen Rook van EZ-led overgegaan op LED verlichting.

Maar liefst 96 TL’s werden vervangen. Het totaal verbruik per jaar van deze TL’s bedroeg 12.503 KW per jaar en na vervanging 7.858 KW. Een besparing van meer dan 60 procent!

 

 

WINTERSPORT ACTIE TARIEVEN ALL-IN EN KILOMETERVRIJ

De winter staat weer voor de deur. Met een huurauto van AutoRent gaat u zorgeloos en veilig op pad.
De actie tarieven zijn scherper dan ooit en natuurlijk kilometervrij. Boek u WINTERSPORT vakantie auto op tijd en profiteer van deze mooie tarieven!

 

 

DOWNLOAD HIER DE WINTERSPORT TARIEVEN
 

Winterinspectie en onderhoud

Met de winter in aantocht laten wij niets aan het toeval over. RobelMobiel verzorgt al sinds jaar en dag onze
personen en bedrijfswagens.
Alle voertuigen worden extra geïnspecteerd en het overgrote deel van onze vloot staat deze maand weer op winterbanden. Dit alles door de inzet van RobelMobiel.Met de winter in aantocht laten wij niets aan het toeval over! RobelMobiel verzorgt al sinds jaar en dag ons wagenpark waardoor u veilig op pad kunt met onze

Wilt u ook zorgeloos de winter in? Maak dan geheel kosteloos een afspraak voor een winterinspectie en ontvang bovendien een handig winterpakket zodat u makkelijk u ramen kunt ontdooien!

Een afspraak maakt u makkelijk ONLINE.ACARE Thuiszorg

Acare Thuiszorg is een thuiszorgorganisatie die oog heeft voor de cliënt. Uw wens en behoefte staan centraal bij het invullen van uw zorgvraag. Een team van verzorgenden en verpleegkundigen staat klaar om u de zorg te bieden die nodig is zodat u zo lang mogelijk in staat bent zelfstandig en zelfredzaam te blijven. En dat op een manier die past bij uw leefstijl. Wij zijn trots dat ACARE al meer dan een jaar naar tevredenheid gebruik maakt van onze mobiliteit oplossingen.

 

 


Nieuwe Opel Movano

In oktober  hebben we weer een aantal nieuw Opels toegevoegd aan de huurvloot waaronder deze Opel Movano bedrijfswagen met een laadvloer van ruim 3 meter 70.
Het totale aantal bedrijfswagens komt daarmee op 31 stuks! Voor een bedrijfswagen grijpt u bij AutoRent dus nooit mis. Wij bedanken Opel Broekhuis Arnhem voor de vlotte aflevering en de uitstekende service.

 

 

 

Team AutoRent Midden Gelderland
Wenst U veel veilige, voordelig en flexibele kilometers
088-202 22 22

Copyright © *|2016|* *|AUTORENTMG|*, All rights reserved.
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list