Een auto huren voor uw wintersport vakantie? Dat kan bij ons kilometervrij!

Winteractie

Gemakkelijk en snel een auto huren voor uw wintersport vakantie

Een auto huren voor wintersport vakantie is de ideale oplossing wanneer je tijdelijk veel ruimte nodig hebt, zoals koffers en andere spullen voor op vakantie. De mooiste verborgen plekken tijdens de vakantie ontdekt u natuurlijk per huurauto. Net buiten de toeristische routes vindt u de geborgen parels van uw wintersport vakantie. Bij AutoRent kunt u al eenvoudig een auto huren voor uw wintersport vakantie. Profiteer snel van onze aanbiedingen. 

Auto huren voor vakantie

Een auto huren voor uw vakantie doet u vandaag nog bij ons. Wij zorgen ervoor dat de auto volledig gecheckt is. Zo gaat u altijd veilig de weg op en met een onbezorgd gevoel op vakantie. De opties en accessoires kunnen met een vakantieauto geleverd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan winterbanden, een trekhaak of een TomTom-navigatie in de auto. Wanneer u dit bij uw huuraanvraag vermeld, maken wij dit gelijk op orde voor u.

Auto huren al vanaf €249,- euro per week

Wilt u flexibel op wintersport vakantie maar ook onafhankelijk zijn? Bij AutoRent huurt u gemakkelijk en goedkoop een auto voor op wintersport. Geen verrassingen achteraf of verborgen kosten, maar gewoon zoals u van ons gewend bent. De weekprijzen zijn inclusief verzekering en geheel kilometervrij. Dus of u nu een weekje naar Tirol of naar Kirchberg wilt, een auto huren voor uw wintersport vakantie doet u al vanaf €249,- euro per week. Ook kunt u tegen een zeer geringe meerprijs uw eigen risico verlagen wanneer u een auto huurt bij AutoRent Arnhem en Nijmegen.

Een busje huren al vanaf 725,- euro per week

Ook voor een vakantie met meer personen bent u bij ons aan het juiste adres. Een busje huren voor uw wintersport vakantie is namelijk simpel en goedkoop bij ons. Wij verhuren 9 persoons-bussen. Maar wilt u op vakantie met uw caravan en heeft u auto geen trekhaak? Informeer dan naar onze huurauto’s met trekhaak. Ook kunt u naar onze mogelijkheden vragen voor het huren van dakdragers en dakkoffers zodat u al uw vakantie bagage mee kunt nemen naar uw favoriete bestemming. Team AutoRent wenst u alvast een fijne vakantie toe.

Reserveer snel want op is op! 

                                                         Klik op de actie om deze uit te vergroten.

Reserveer hier uw huurauto voor uw wintersport vakantie want op is op!

Wij reageren altijd binnen een half uur na aanvraag
wanneer deze binnen onze openingstijden wordt verstuurd