Paasactie auto huren tijdens het paasweekend.

Paasactie, auto huren tijdens het paasweekend Arnhem Nijmegen Elst.

Of je nu een auto of een personenbus huurt tijdens het paasweekend, bij Autorent Arnhem Nijmegen Elst, huur je deze met de paasactie een stuk voordeliger. Tijdens  Pasen geldt namelijk onze 2+1 actie. Wanneer je in het paasweekend van 12 april een auto of personenbus huurt, krijgt u de maandag er gratis bij. Je betaalt alleen het toch al voordelige weekendtarief. Bovendien krijg je er 5oo vrije kilometers bij!

Wij hebben een ruime keuze aan auto’s en personenbussen

Met twee families naar een pretpark tijdens het Paasweekend? Dan is een 9 persoons bus ideaal. De caravan uit de stalling halen? Wij hebben auto’s met trekhaak. Met z’n tweetjes een romantisch weekend Parijs? Huur dan een bijvoorbeeld een Ford Fiesta. Een weekend Duitsland, onze auto’s zijn op aanvraag voorzien van een milieu sticker. Voldoende mogelijkheden om gebruik te maken om een auto of personenbus te huren tijdens het paasweekend.

En wil je elektrisch rijden? Ook dat kan! We hebben een hele luxe Opel Ampera-E beschikbaar. Daar krijg je het paasweekend een gratis laadpas bij, dus ook geen zorgen meer over opladen.

Inspiratie nodig voor leuke activiteiten tijdens het paasweekend, hier wat tips voor Arnhem

Genoeg inspiratie gevonden en wil je gebruik maken van de paasactie om een auto te huren tijdens het Paasweekend? Reserveer je auto dan direct. Heb je nog vragen of heb je hulp nodig met het reserveren van de auto? Bel ons dan op 088-202222 of neem contact op via Whatsapp.