Kerstactie

24, 25, 26 december 2 dagen huren =  3 dagen sturen, KILOMETERVRIJ! 

De kerst komt er weer aan! Tijd voor onze kerstactie! Wilt u even weg tijdens de kerstdrukte, of juist de kerstdrukte opzoeken? Profiteer dan van onze kerstactie! Dit betekent dat u weer tijdens de kerstdagen, extra voordelig een auto kunt huren in Arnhem. Onze kerstactie biedt u verschillende mogelijkheden om gemakkelijk, en snel bij ons te huren.

Altijd geheel kilometervrij

Tijdens onze kerstactie zijn al onze tarieven geheel kilometervrij. Waar uw reis ook heen gaat, u weet zeker dat u geen cent te veel betaald. Dus of u nu met vrienden een roadtrip maakt of lekker met het hele gezin een kerstmarkt bezoekt, met een huurauto van AutoRent bent u verzekerd van een veilige en comfortabele auto. 

Comfortabel op pad met onze kerstactie

Met onze kerstactie kiest u altijd voor een comfortabele auto. Dus ga voor een lekker ruime klasse of voor een automaat om nog relaxter de weg op te gaan. Al onze auto’s zijn jong en in goede staat. Wij checken altijd de auto voordat wij deze voor u klaar zetten. Zo komt u met onze herfstvakantie aanbiedingen nooit onderweg voor onaangename verrassingen te staan. 

Veel van onze vaste klanten reserveren al er van te voren, zodat zij gegarandeerd van onze scherpe en kilometervrije herfstvakantie aanbiedingen kunnen profiteren. Dus wees er snel bij!