Meivakantie met koninklijke tarieven!

27, 28, 29 april + 30 april 3 dagen huren =  4 dagen sturen, KILOMETERVRIJ! 

Meivakantie vieren met en bij vrienden of familie, huur voordelig en kilometervrij een auto bij AutoRent in Arnhem of Nijmegen. Zaterdag 27, zondag 28, maandag 29 april en dinsdag 30 april huurt u 4 dagen voor het al zeer aantrekkelijke tarief van 3 dagen. U hoeft geen actiecode te gebruiken, na uw reservering nemen wij direct contact met u op om uw reservering te bevestigen.

 

Altijd geheel kilometervrij

Tijdens onze meivakantie actie zijn al onze tarieven geheel kilometervrij. Waar uw reis ook heen gaat, u weet zeker dat u geen cent te veel betaalt.

 

Comfortabel op pad met onze meivakantie Actie

Met onze meivakantie actie kiest u altijd voor een comfortabele auto. Dus ga voor een lekker ruime klasse of voor een automaat om nog relaxter de weg op te gaan. Al onze auto’s zijn jong en in goede staat. Wij checken altijd de auto voordat wij deze voor u klaar zetten. Zo komt u met onze voorjaarsvakantie aanbiedingen nooit onderweg voor onaangename verrassingen te staan. 

Veel van onze vaste klanten reserveren al er van te voren, zodat zij gegarandeerd van onze scherpe en kilometervrije voorjaarsvaktie aanbiedingen kunnen profiteren. Dus wees er snel bij!

 

oud en nieuw auto huren