3 dagen huren = 4 dagen sturen!

29, 30, 31 december + 1 januari 3 dagen huren =  4 dagen sturen, KILOMETERVRIJ! 

Oud & Nieuw vieren met en bij vrienden of familie, huur voordelig en kilometervrij een auto bij AutoRent in Arnhem of Nijmegen. Zaterdag 29, zondag 30, maandag 31 december en dinsdag 1 januari huurt u 4 dagen voor het al zeer aantrekkelijke tarief van 3 dagen. U hoeft geen actiecode te gebruiken, na uw reservering nemen wij direct contact met u op om uw reservering te bevestigen.

 

Altijd geheel kilometervrij

Tijdens onze Oud & Nieuw actie zijn al onze tarieven geheel kilometervrij. Waar uw reis ook heen gaat, u weet zeker dat u geen cent te veel betaalt.

 

Comfortabel op pad met onze Oud & Nieuw Actie

Met onze Oud & Nieuw actie kiest u altijd voor een comfortabele auto. Dus ga voor een lekker ruime klasse of voor een automaat om nog relaxter de weg op te gaan. Al onze auto’s zijn jong en in goede staat. Wij checken altijd de auto voordat wij deze voor u klaar zetten. Zo komt u met onze herfstvakantie aanbiedingen nooit onderweg voor onaangename verrassingen te staan. 

Veel van onze vaste klanten reserveren al er van te voren, zodat zij gegarandeerd van onze scherpe en kilometervrije herfstvakantie aanbiedingen kunnen profiteren. Dus wees er snel bij!

 

oud en nieuw auto huren