Een shortlease auto? AutoRent is hét adres in Arnhem en Nijmegen!

Voordelig en vertrouwd een shortlease auto in Arnhem of Nijmegen
Bent u op zoek naar een representatieve shortlease auto in Arnhem of Nijmegen die van alle gemakken voorzien is? En wilt u niet te veel betalen voor uw shortlease auto en liever ook niet vastzitten aan een contract? Dan is AutoRent uw juiste partner ! Shortlease is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een kortdurende en zeer flexibele vorm van zakelijk en private shortlease. Wij bieden u een ruime keuze in onze moderne shortlease auto’s, waar u zeker weet dat u comfortabel achter het stuur zit. Bij AutoRent kunt u een shortlease auto krijgen in Arnhem of Nijmegen. Zowel zakelijk als particulier, dus private shortlease.
Private shortlease
Private shortlease is de privé vorm van een auto leasen tegen voorspelbare kosten per maand. Private lease is meestal pas beschikbaar vanaf een looptijd van bijvoorbeeld een jaar. Maar wanneer u korter én privé wilt huren, is private shortlease dus de geschikte oplossing voor u. U kunt voor verschillende redenen kiezen voor private shortlease. Bijvoorbeeld omdat u vanwege omstandigheden nog niet weet hoe lang u de auto nodig zult hebben. Het kan ook zijn dat u liever eerst de auto voor een tijd wilt uitproberen totdat u zeker van uw zaak bent.
Heldere en duidelijke voorwaarden voor onze (private) shortlease auto’s
Wilt u gaan voor een shortlease auto bij AutoRent? Onze voorwaarden zijn helder en overzichtelijk. Bij AutoRent krijgt u nieuwe en jonge auto’s tegen scherpe en betaalbare tarieven. Een aanbetaling van een leasetermijn en de betaling dient vooraf gedaan te worden per maand. In onze (private) shortlease auto’s rijdt u wel 1.500 tot 3.000 kilometer per maand. Er is een eigen risico bij niet verhaalbare schade van €225,- euro. Bekijk hieronder ons aanbod of neem contact op voor een offerte op maat. Alle op deze pagina genoemde tarieven zijn exclusief BTW en per maand inclusief 3.000 vrije kilometers.
Flexibel en voordelig shortleasen

Shortlease biedt vele voordelen voor u in vergelijking met traditioneel leasen. De huidige markt is namelijk volop in beweging en u als ondernemer ook. Korte projecten, tijdelijke dienstverbanden of gewoon flexibele werktijden. Shortlease biedt voor u als ondernemer de ideale oplossing als u een flexibele vervoersbehoefte kent of u gewoon niet vast wilt zitten aan lange leasecontracten of geen financieel risico wilt lopen. Een shortlease auto is namelijk niet duurder dan een gewone leaseauto. Onze shortlease auto’s worden geleverd tegen een all-in leasetarief inclusief een kilometervoorschot. Dus bij AutoRent gaat u voor een flexibel shortlease contract zonder langlopende verplichtingen! Benieuwd naar wat wij nog meer doen dan shortlease? Zo kunt u bij ons ook een auto huren voor uw wintersport vakantie of bekijk snel onze andere acties.

Meer weten over ons >