Een shortlease auto? AutoRent is hét adres in Arnhem en Nijmegen

Voordelig en vertrouwd een auto in Arnhem,
Bent u op zoek naar een representatieve auto in Arnhem die van alle gemakken voorzien is? Dan is AutoRent uw juiste partner! De ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een kortdurende en zeer flexibele vorm van zakelijk en private shortlease. Wij bieden u een ruime keuze in onze moderne auto’s. Bij AutoRent kunt u een auto leasen in Arnhem. Zowel zakelijk als particulier.
Private shortlease
Private shortlease is de privé vorm van een auto leasen tegen voorspelbare kosten per maand. Private lease is meestal pas beschikbaar vanaf een looptijd van bijvoorbeeld een jaar. Maar wanneer u korter én privé wilt huren, is private shortlease dus de geschikte oplossing voor u. U kunt voor verschillende redenen kiezen voor dit model.  Bijvoorbeeld omdat u vanwege omstandigheden nog niet weet hoe lang u de auto nodig zult hebben. Het kan ook zijn dat u liever eerst de auto voor een tijd wilt uitproberen totdat u zeker van uw zaak bent.
Heldere en duidelijke voorwaarden voor onze (private) shortlease auto’s
Wilt u gaan voor een auto bij AutoRent? Onze voorwaarden zijn helder en overzichtelijk. Bij AutoRent krijgt u nieuwe en jonge auto’s tegen scherpe en betaalbare tarieven. Een aanbetaling van een leasetermijn en de betaling dient vooraf gedaan te worden per maand. In onze auto’s rijdt u wel 1.500 tot 3.000 kilometer per maand. Er is een eigen risico bij niet verhaalbare schade. Bekijk hieronder ons aanbod of neem contact op voor een offerte op maat. Alle op deze pagina genoemde tarieven zijn exclusief BTW en per maand inclusief 3.000 vrije kilometers.
Flexibel en voordelig shortleasen

Shortlease biedt vele voordelen voor u in vergelijking met traditioneel leasen. De huidige markt is namelijk volop in beweging en u als ondernemer ook. Korte projecten, tijdelijke dienstverbanden of gewoon flexibele werktijden. Shortlease biedt voor u als ondernemer de ideale oplossing als u een flexibele vervoersbehoefte kent of u gewoon niet vast wilt zitten aan lange leasecontracten of geen financieel risico wilt lopen. Een shortlease auto is namelijk niet duurder dan een gewone leaseauto. Onze shortlease auto’s worden geleverd tegen een all-in leasetarief inclusief een kilometervoorschot. Dus bij AutoRent gaat u voor een flexibel shortlease contract zonder langlopende verplichtingen! Benieuwd naar wat wij nog meer doen dan shortlease? Zo kunt u bij ons ook een auto huren voor uw wintersport vakantie of bekijk snel onze andere werkzaamheden.

Meer weten over ons >