Zakelijk een auto huren? Dat kan al per dag bij AutoRent

AutoRent en Partners

Zakelijk een auto huren vanaf één dag?

Of u nu voor een kortere of langere periode zakelijk wilt huren, bij AutoRent geniet u met uw huurauto van maximale flexibiliteit zonder ingewikkelde voorwaarden. Geen enkel bedrijf is namelijk hetzelfde. Seizoensinvloeden of tijdelijke dienstverbanden, het zijn redenen om rekening te houden met de flexibiliteit als het gaat om uw vervoersbehoefte. Wij bieden voor onze zakelijke klanten de mogelijkheid om gemakkelijk en flexibel zakelijk een auto te huren. U beschikt snel over een zakelijke huurauto en kan dit al vanaf één dag huren en opzeggen wanneer u dit uitkomt.

Wat bieden wij?

Bij AutoRent heeft u de keuze uit ons ruime aanbod van direct leverbare zakelijke huurauto’s. Onze auto’s zijn nog jong en nieuw met een lage kilometerstand. Met een zakelijke dienst bij AutoRent profiteert u van onze breng- en haalservice zonder hoge kosten te moeten betalen. Ook bieden wij u kilometervrije tarieven en hebben wij shortlease of auto’s uitgerust met speciale opties. Veel is mogelijk bij AutoRent, u hoeft het alleen maar bespreekbaar te maken. Ons huuraanbod is onlangs ook uitgebreid met onder andere (private) shortlease.  Dus kiest u voor zakelijk of private een auto huren of shortleasen, bij AutoRent hebben wij altijd een ruim aanbod voor onze klanten. AutoRent levert u altijd maatwerk en biedt haarscherpe tarieven met huurauto’s die van alle gemakken voorzien zijn.

Altijd dichtbij een zakelijke auto huren met onze breng en haal service

Door onze centrale ligging in Gelderland met vestigingen in Arnhem en Nijmegen, hebben wij een korte aanrijtijd met een vlotte acceptatie en een ruim bemeten wagenpark. Zo bent u dus altijd snel op weg. U reserveert gemakkelijk via de website, e-mail of telefonisch de gewenste auto en wij brengen de auto op de gewenste locatie. Ze heeft u altijd vervoer op maat en afgestemd op uw wensen.

Meer informatie?

Wilt u zakelijk een auto huren en meer informatie over onze zakelijke tarieven en de daarbij behorende dienstverlening? Neem dan hieronder contact op door het formulier in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Ja ik ontvang graag de zakelijke tarieven en voorwaarden!