Elektrische auto huren in Arnhem Nijmegen Elst

Nieuw bij Autorent Arnhem Nijmegen Elst. Een elektrische auto huren in Arnhem?

423 km* actieradius geheel elektrisch.

Met een actieradius van meer dan 423 kilometer (volgens WLTP) op één volledige acculading biedt de revolutionaire Ampera-e een aanzienlijk groter rijbereik dan de concurrentie. Tevens staat hij garant voor optimaal rijplezier en top prestaties dankzij het koppel van 360 Nm en het motorvermogen van 150 kW (204 pk).  Een ideale EV auto  huren met een groot rijbereik.

De batterij bestaande uit 288 lithium-ion-cellen en een capaciteit van 60 kWh is in de bodem gemonteerd, zodat het interieur onverminderd ruimte biedt voor vijf personen en de bagageruimte (381 liter) is bovengemiddeld voor een auto van 4,17 meter lang. Een elektrische auto huren in deze klasse, betekent naast ongekend rijplezier, ook een zee aan ruimte.

Zoals elke Opel is ook de Ampera-e zeer vooruitstrevend op het gebied van connectiviteit dankzij IntelliLink.

Onze Ampera betreffen het Business executive model, met alle denkbare opties, zoals verwarmd stuur, verwarmde lederen stoelen, lane Assist etc! Fiscale waarde 48000 euro, registratie 31-12-2019

Deze auto is bij ons te huur vanaf 75 euro per dag. Je ontvangt er een laadpas bij! Je kunt deze laadpas bij nagenoeg alle laadpunten gebruiken. Zo hoef je je onderweg nooit zorgen te maken en hoef je de auto niet met een volle accu terug te brengen. Dat scheelt flink in de kosten! Een elektrische auto huren is dus een voordelige keuze.

Deze auto is ook voor lease beschikbaar vanaf 730 euro per maand.  Profiteer nog van 4% bijtelling, deze auto is geregistreerd in 2019.

Een elektrische auto huren in Arnhem of Nijmegen?

vraag nu meer informatie