Personenbus huren

Een personenbus van AutoRent is altijd comfortabel uitgerust en betrouwbaar. Bovendien hanteren we scherpe dag, weekend en week tarieven!

 

Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren?

Om een auto te huren in Nederland moet je:

  •  Minimaal 23 jaar oud zijn
  •  Minimaal 1 jaar in het bezit zijn van je rijbewijs

 

AutoRent, de grootste in autoverhuur in Arnhem

Wij zijn het adres voor autoverhuur in Arnhem. Service en klantgerichtheid staan bij ons dan ook centraal. Onze klanten waarderen ons met een ruime 9.
Met onze centrale ligging in Arnhem zijn wij altijd gemakkelijk bereikbaar voor al onze klanten uit de regio. Dus voor personenbus verhuur in Arnhem neemt u contact met ons op. Ons team van specialisten staat klaar om de geschikte auto voor u te vinden.

Onze personenbussen in Arnhem

Heb je een vrijgezellenfeest, een kinderfeestje, of een uitje met familie? Het is goedkoper en leuker om met 1 auto te gaan. Onze bussen zijn zeer geschikt om met twee gezinnen mee op vakantie te gaan, bijvoorbeeld tijdens de wintersport of zomervakantie. Onze bussen zijn voorzien van Airco en zijn uitgerust met 4season banden. De bussen hebben een zee van ruimte, zodat je niet alleen comfortabel zit, maar ook voldoende bagageruimte hebt. Onze voertuigen zijn WA verzekerd. Bekijk per categorie wat het eigen risico is. Het gekozen eigen risico bedraagt ook de borg die betaalt moet worden door middel van een pintransactie. Voor de juiste afhandeling hebben wij de rijbewijsgegevens nodig, neem het rijbewijs van de huurder/bestuurder dus ten alle tijden mee.

Wat doen wij nog meer?

Niet alleen wanneer u een personenbus wilt huren kunt u terecht bij AutoRent. Wij doen namelijk veel meer. Zo hebben wij ook (private) shortlease of kunt u een auto voor vakantie huren.

 

 

Personenbus bij AutoRent Arnhem

Personenbus huren. Heeft u een feestje of zoekt u een alternatief voor taxivervoer? Een bus huren in Arnhem is dan een erg aantrekkelijke manier om comfortabel aan te komen op uw bestemming. U huurt bij AutoRent een ruime bus en je bent zelf de bestuurder. Ideaal voor verenigingen, team- of bedrijfsuitjes of spannende excursies. Elke personenbus wordt voor verhuur zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat u met een schone bus en veilig gevoel op pad gaat. En dit alles voor scherpe tarieven. Zo blijft AutoRent altijd in uw voordeel. Dus wanneer u wilt huren bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer weten over ons >