Personenbus huren

Een 9 Personenbus huren dat doe  je voordelig bij AutoRent in Arnhem, Nijmegen of Elst

Een personenbus van AutoRent is altijd comfortabel uitgerust en betrouwbaar. Bovendien hanteren we scherpe dag, weekend en week tarieven! Een personenbus huren in Nijmegen of Arnhem doe je bij AutoRent.

Onze 9 persoons busjes zijn comfortabel, zuinig en veilig. De meeste van onze personenbussen zijn uitgerust met navigatie en parkeersensoren.

Heb je een vrijgezellenfeest, een kinderfeestje, een uitje met familie? Het is goedkoper en leuker om met 1 auto te gaan. Onze bussen zijn zeer geschikt om met twee gezinnen mee op vakantie te gaan, bijvoorbeeld tijdens de wintersport of zomervakantie. Onze bussen zijn voorzien van Airco en kunnen uitgerust worden met winterbanden. De bussen hebben een zee van ruimte, zodat je niet alleen comfortabel zit, maar ook voldoende bagageruimte hebt.

Personenbus bij AutoRent Arnhem

Personenbus huren. Heeft u een feestje of zoekt u een alternatief voor taxivervoer? Een bus huren in Arnhem met jouw eigen chauffeur is dan een erg aantrekkelijke manier om comfortabel aan te komen op uw bestemming. U huurt bij AutoRent een ruime bus en je bent zelf de bestuurder. Ideaal voor verenigingen, team- of bedrijfsuitjes of spannende excursies. Elke personenbus wordt voor verhuur zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat u met een schone bus en veilig gevoel op pad gaat. En dit alles voor scherpe tarieven. Zo blijft AutoRent altijd in uw voordeel. Dus wanneer u wilt huren bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer weten over ons >