Verhuisbus huren in Arnhem Nijmegen of Elst

Huur nu een bestelauto of verhuisbus bij AutoRent Arnhem Nijmegen Elst

Er zijn van die momenten dat de kofferbak van uw auto niet groot genoeg is voor de spullen die u wilt vervoeren. Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. Of als u bouwafval wilt afvoeren. Kom dan een verhuisbus of bestelauto  huren!

Wij verhuren auto’s met een inhoud van 4m3, 6m3, 10m3, 12m3 en 19m3.

Naast het verhuren van de bestelauto’s en verhuiswagens, verhuren wij ook verhuisdekens en verkopen wij ook verhuisdozen.

Plan jouw verhuizing goed! Wij geven je graag enkele tips?

 

Ook als bedrijf kunt u hier tegenaan lopen. Een enkele keer heeft u een bestelbus nodig, bijvoorbeeld voor deelname aan  een beurs, of wanneer er topdrukte is. Maar u wilt voor die paar keer geen grote wagen aanschaffen. AutoRent biedt dan uitkomst. Wij hebben namelijk een ruime keus aan transportwagens, bestelbusjes, en bakwagens voor u klaarstaan

https://autorentarnhem.nl/contact/

 

 

 

 

Huur je verhuiswagen bij AutoRent Arnhem Nijmgen Elst

Op zoek naar een verhuiswagen in Arnhem of Nijmegen of Elst omdat u iets meer ruimte nodige heeft? Ook dat is geen probleem. Bij AutoRent kunt u vrijwel elk type busje huren. Een compacte bestelwagen zoals bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy behoort tot een van de mogelijkheden. Maar ook voor een ruime verhuiswagen met laadklep, of een bedrijfswagen met een dubbele cabine bent u bij AutoRent aan het juiste adres. Onze busjes en bestelwagens kunt u nu ook huren voor een halve dag. Snel en comfortabel iets vervoeren tegen een aantrekkelijke prijs zonder verrassingen? Kies voor busverhuur in Arnhem of Nijmegen of Elst.

Meer weten over ons >