Verhuisbus huren

Huur nu een bestelauto of verhuisbus bij AutoRent Arnhem

Er zijn van die momenten dat de kofferbak van uw auto niet groot genoeg is voor de spullen die u wilt vervoeren. Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. Of als u bouwafval wilt afvoeren. Kom dan een verhuisbus of bestelauto huren!

Wij verhuren auto’s met een inhoud van 4m3, 6m3, 10m3, 12m3 en 19m3.

 

Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren?

Om een auto te huren in Nederland moet je:

  •  Minimaal 23 jaar oud zijn
  •  Minimaal 1 jaar in het bezit zijn van je rijbewijs

 

AutoRent, de grootste in autoverhuur in Arnhem

Plan jouw verhuizing goed! Het laatste weekend van de maand is vaak topdrukte qua verhuizingen. Reserveer daarom vroegtijdig een verhuisbus of bestelauto. Wij geven je graag enkele tips.

In het weekend geldt enkel de weekendprijs.

Ook als bedrijf kunt u hier tegenaan lopen. Een enkele keer heeft u een bestelbus nodig, bijvoorbeeld voor deelname aan  een beurs, of wanneer er topdrukte is. Maar u wilt voor die paar keer geen grote wagen aanschaffen. AutoRent biedt dan uitkomst. Wij hebben namelijk een ruime keus aan transportwagens, bestelbusjes, en bakwagens voor u klaarstaan.

 

Wat doen wij nog meer?

Niet alleen wanneer u een personenbus wilt huren kunt u terecht bij AutoRent. Wij doen namelijk veel meer. Zo hebben wij ook (private) shortlease of kunt u een auto voor vakantie huren.

 

 

Huur je verhuiswagen bij AutoRent Arnhem

Op zoek naar een verhuiswagen in Arnhem omdat u iets meer ruimte nodige heeft? Ook dat is geen probleem. Bij AutoRent kunt u vrijwel elk type busje huren. Een compacte bestelwagen zoals bijvoorbeeld een Opel Combo behoort tot een van de mogelijkheden. Maar ook voor een ruime verhuiswagen met laadklep, of een bedrijfswagen met een enkele cabine bent u bij AutoRent aan het juiste adres. Onze busjes en bestelwagens zijn per dag te huur. Snel en comfortabel iets vervoeren tegen een aantrekkelijke prijs zonder verrassingen? Kies voor busverhuur in Arnhem.

Meer weten over ons >