Personenauto huren

Wilt u een auto  in Arnhem  Nijmegen of Elst? Kom dan naar een van onze vestigingen in Arnhem en Nijmegen en bekijk welke auto’s u kunt huren bij AutoRent. De tarieven van onze huurauto’s zijn inclusief BTW, en 110 vrij kilometers. Alle vermelde prijzen zijn gebaseerd op het weektarief. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een busje? Klik dan hier. Een auto huren als particulier in Arnhem of Nijmegen doet u bij AutoRent. Uw adres voor betrouwbare autoverhuur.

AutoRent, de grootste in autoverhuur in Arnhem en Nijmegen

Wij zijn het adres voor autoverhuur in Arnhem en Nijmegen. Service en klantgerichtheid staan bij ons dan ook centraal. Onze klanten waarderen ons met een ruime 9

Met onze centrale ligging in Arnhem Nijmegen en Elst zijn wij altijd gemakkelijk bereikbaar voor al onze klanten uit de regio. Dus voor autoverhuur in Arnhem Nijmegen en Elst  neemt u contact met ons op. Ons team van specialisten staat klaar om de geschikte auto voor u te vinden.

Onze huurauto’s in Arnhem en Nijmegen en Elst

Dus zoekt u een huurauto in Arnhem Nijmegen of Elst  en wilt u al een auto huren vanaf een dag, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment van 120 personenauto’s en 30 bestelauto’s van 3m3 tot 19m3 bestaat uit verschillende merken en typen huurauto’s waarmee wij onze klanten bedienen.

Wat doen wij nog meer?

Niet alleen wanneer u een auto wilt huren kunt u terecht bij AutoRent. Wij doen namelijk veel meer. Zo hebben wij ook (private) shortlease of kunt u een auto voor vakantie huren.

 

Auto huren in Arnhem

Kom dan naar een van onze vestigingen in Arnhem en Nijmegen en bekijk welke auto’s u kunt huren bij AutoRent. De tarieven van onze huurauto’s zijn inclusief BTW, inzittendenverzekering en 110 vrij kilometers. Alle vermelde prijzen zijn gebaseerd op het weektarief. Een auto huren als particulier in Arnhem of Nijmegen doet u bij AutoRent. Uw adres voor betrouwbare autoverhuur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een busje? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over ons >