Personenauto huren

Wilt u een auto in Arnhem huren? Kom dan naar een van onze vestigingen in Arnhem en bekijk welke auto’s u kunt huren bij AutoRent. De tarieven van onze huurauto’s zijn inclusief BTW en 110 vrij kilometers.

Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren?

Om een auto te huren in Nederland moet je:

  •  Minimaal 23 jaar oud zijn
  •  Minimaal 1 jaar in het bezit zijn van je rijbewijs
AutoRent, de grootste in autoverhuur in Arnhem

Wij zijn het adres voor autoverhuur in Arnhem. Service en klantgerichtheid staan bij ons dan ook centraal. Onze klanten waarderen ons met een ruime 9.
Met onze centrale ligging in Arnhem zijn wij altijd gemakkelijk bereikbaar voor al onze klanten uit de regio. Dus voor autoverhuur in Arnhem neemt u contact met ons op. Ons team van specialisten staat klaar om de geschikte auto voor u te vinden.

Onze huurauto’s in Arnhem

Dus zoekt u een huurauto in Arnhem en wilt u al een auto huren vanaf één dag, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment van 70 personenauto’s en 30 bestelauto’s van 4m3 tot 19m3 bestaat uit verschillende merken en typen huurauto’s waarmee wij onze klanten bedienen. Onze voertuigen zijn WA verzekerd. Bekijk per categorie wat het eigen risico is. Het gekozen eigen risico bedraagt ook de borg die betaalt moet worden door middel van een pintransactie. Voor de juiste afhandeling hebben wij de rijbewijsgegevens nodig, neem het rijbewijs van de huurder/bestuurder dus ten alle tijden mee.

Wat doen wij nog meer?

Niet alleen wanneer u een auto wilt huren kunt u terecht bij AutoRent. Wij doen namelijk veel meer. Zo hebben wij ook (private) shortlease of kunt u een auto voor vakantie huren.

 

Auto huren in Arnhem of Nijmegen

Kom dan naar een van onze vestigingen in Arnhem en bekijk welke auto’s u kunt huren bij AutoRent. De tarieven van onze huurauto’s zijn inclusief BTW, inzittendenverzekering en 110 vrij kilometers. Een auto huren als particulier in Arnhem doet u bij AutoRent. Uw adres voor betrouwbare autoverhuur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een busje? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over ons >