auto huren Arnhem en Nijmegen

Auto huren? AutoRent Arnhem en Nijmegen

AutoRent is de grootste autoverhuurder in de regio Arnhem en Nijmegen

Service en klantgerichtheid zijn zaken die bij AutoRent Midden Gelderland hoog in het vaandel staan, onze klanten waarderen ons met een 8.5!

Of het nou voor een dag of voor een week is bij AutoRent Midden Gelderland huurt u een auto aan het juiste adres.

Met drie autoverhuurvestigingen in Gelderland is AutoRent Midden Gelderland de grootste autoverhuurder van de regio. Ons wagenpark (van 120 personenauto's en 30 bestelauto's van 3m3 tot 19m3) bestaat uit verschillende merken en types huurauto's waarmee wij onze klanten bedienen vanuit onze vestigingen Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen.

Autoverhuur AutoRent Midden Gelderland, het juiste adres om een auto te huren in Gelderland.

Ik wil een personenwagen huren Ik wil een bestelwagen huren

AutoRent biedt een breed scala aan huurmogelijkheden.


Personenauto huren:

Een personenauto huren bij AutoRent gaat gemakkelijk en snel. Doorlopend bieden wij een breed scala aan jonge, betrouwbare en representatieve huurauto's aan. Van een compacte stadsauto tot een personenbus. Ook een huurauto met trekhaak, winterbanden of een dak-koffer hoort bij AutoRent tot de mogelijkheden.

Klik op de afbeelding voor het volledige overzicht.      
 

Personenbus huren:Personenbusje huren

Personenvervoer met eigen chauffeur is een aantrekkelijk alternatief voor taxivervoer. U huurt zelf een ruime personenbus en bent zelf de bestuurder. Lekker voordelig en flexibel! Ideaal voor verenigingen, teamuitjes of excursies. Elke personenbus wordt voor verhuur zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat u met een veilige en representatieve bus op pad gaat!

Klik op de afbeelding voor het volledige overzicht.    

Busje huren:

Bij AutoRent kunt u vrijwel elk type busje huren. Een compacte bestelwagen zoals bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy  maar ook voor een ruime verhuiswagen met laadklep bent u bij ons aan het juiste adres! Bij AutoRent kunt u ook een bedrijfswagen met dubbele cabine huren. Bij AutoRent kunt u ook een bestelwagen huren voor een halve dag. Even snel en comfortabel iets vervoeren tegen een aantrekkelijk , AutoRent regelt het voor u!

Klik op de afbeelding voor het volledige overzicht.