auto huren Arnhem en Nijmegen

Een busje of auto huren? AutoRent Arnhem en Nijmegen is uw adres.

Bij AutoRent besteden we veel aandacht aan onze service naar onze klanten en gaan wij graag zo klantgericht mogelijk te werk. Onze klanten waarderen ons dan ook niet voor niets met een 8,5!. AutoRent biedt een breed scala aan huurmogelijkheden.  

Ik wil een personenwagen huren Ik wil een bestelwagen huren

 

Auto huren in Arnhem of Nijmegen

Of het nou voor een dag of voor een week is, bij AutoRent Arnhem en Nijmegen huurt u voordelig een auto. Met meerdere vestigingen zijn wij de grootste autoverhuurder van de regio Midden-Gelderland. Een auto huren in Arnhem of Nijmegen gaat dan ook gemakkelijk en snel bij AutoRent. Wij bieden een breed scala aan jonge, betrouwbare en representatieve huurauto’s aan. Van een compacte stadsauto tot een personenbus. Ook een huurauto met een trekhaak, winterbanden of een dakkoffer hoort bij AutoRent tot de mogelijkheden. Klik op de afbeelding voor het volledige overzicht.               

 
 

Personenbus huren in Arnhem of NijmegenPersonenbusje huren

Heeft u een feestje of zoekt u een alternatief voor taxivervoer? Een personenbus met een eigen chauffeur is dan een erg aantrekkelijke manier om comfortabel aan te komen op uw bestemming. U huurt bij AutoRent een ruime personenbus en bent zelf de bestuurder. Ideaal voor verenigingen, team- of bedrijfsuitjes of spannende excursies. Elke personenbus wordt voor verhuur zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat u met een schone bus en veilig gevoel op pad gaat. En dit alles voor scherpe tarieven. Zo blijft AutoRent altijd in uw voordeel. Klik op de afbeelding voor het volledige overzicht.                         
 

Busje huren in Arnhem of Nijmegen

Iets meer ruimte nodig? Ook dat is geen probleem. Bij AutoRent kunt u vrijwel elk type busje huren. Een compacte bestelwagen zoals bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy behoort tot een van de mogelijkheden. Maar ook voor een ruime verhuiswagen met laadklep, of een bedrijfswagen met een dubbele cabine bent u bij AutoRent aan het juiste adres. Onze busjes en bestelwagens kunt u nu ook huren voor een halve dag. Snel en comfortabel iets vervoeren tegen een aantrekkelijke prijs zonder verrassingen? AutoRent regelt het voor u.

Klik op de afbeelding voor het volledige overzicht.